ca. 20 stk
2 æg
175 g sukker
175g smør
4 spsk mel
4½ dl kokosmel
100 g hakket mørk chokolade
100 g hakkede mandler
1 tsk bagepulver
1 tsk vanille
Det hele røres sammen og fyldes i muffinsforme, som bager ved 200 grader i 10 - 15 min.
Kakao glasur
100 g flormelis
3 spsk kakao
lidt vand
røres sammen til en tyk masse - ikke for tyndt.
Når kagerne er afkølet smøres glasuren på toppen.
søndag den 21. november 2010
Pasta med kylling, bacon og champignon
500 g kyllinge filet - eller inderfilet skåret i mindre stykker
1 pakke bacon
200 g champignon
100 g sagaost - eller anden blåskimmelost
2 dl creme fraiche 9 %
½ dl rødvin
½ hønseboullionterning
1 stort fed hvidløg
peber
500 g frisk pasta - jeg bruger oftest linguini.
Lidt frisk rucola
frisk revet parmesanost
Baconen skæres - eller klippes i mindre stykker og steges på panden. Presset hvidløg og kyllingestykker tilsættes og det steger til kyllingestykkerne begynder at blive lidt brune. Champignonerne skæres i skiver og puttes på panden sammen med rødvinen. Når champignonerne er skrumpet lidt ind tilsættes osten og creme fraichen og der skrues ned for varmen - hvis panden er for varm kan cremefraichen godt skille.
Hønseboullionen tilsættes og der smages til med peber.
Imens retten står og simrer koges pastaen i let saltet vand til den er aldente.
Serveres med rucola og parmesan.
Det her er ofte vores frredags mad, da det er dejligt nemt og hurtigt at lave.
1 pakke bacon
200 g champignon
100 g sagaost - eller anden blåskimmelost
2 dl creme fraiche 9 %
½ dl rødvin
½ hønseboullionterning
1 stort fed hvidløg
peber
500 g frisk pasta - jeg bruger oftest linguini.
Lidt frisk rucola
frisk revet parmesanost
Baconen skæres - eller klippes i mindre stykker og steges på panden. Presset hvidløg og kyllingestykker tilsættes og det steger til kyllingestykkerne begynder at blive lidt brune. Champignonerne skæres i skiver og puttes på panden sammen med rødvinen. Når champignonerne er skrumpet lidt ind tilsættes osten og creme fraichen og der skrues ned for varmen - hvis panden er for varm kan cremefraichen godt skille.
Hønseboullionen tilsættes og der smages til med peber.
Imens retten står og simrer koges pastaen i let saltet vand til den er aldente.
Serveres med rucola og parmesan.
Det her er ofte vores frredags mad, da det er dejligt nemt og hurtigt at lave.
Abonner på:
Opslag (Atom)