Af noget af græskarret skulle der laves muffins...
De her muffins smager pragtfuldt - og hvis man er til krydderikage og gulerodskage og den slags er de lige i øjet.....
til 30 muffins
4 æg
150 g sukker
200 g smeltet margarine
150 g brun farin
2 dl mælk
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk vanille
lidt stødt ingefær
1 knivspids salt
4 tsk bagepulver
400 g blendet græskar
Æg og sukker piskes luftigt og krydderierne tilsættes. Den smeltede margarine røres i.
Mælk og mel blandet med bagepulver tilsættes og dejen piskes lind.
Den blendede græskarmasse tilsættes og dejen hældes i muffinsforme.
Bages ved 200 grader midt i ovnen i ca. 20 minutter til muffinerne er hævede og gyldne.
Glasur.
100 g smør
3 spsk cerme fraiche
100g flormelis
Alle tingene piskes sammen - pas på ikke at piske for meget så skiller det nemlig - det nåede mit akkurart lige at gøre - men det smager nu godt alligevel.
Pynt muffinerne med glasur og lidt ristede græskakerner.
Jeg skyllede og ristede kernerne i ovnen mens kagerne bagte.
søndag den 23. oktober 2011
Græskarhoved
Ja nu er efteråret godt i gang og efterårsferien er snart slut. Pigerne og jeg udhulede et græskar i dag og det blev rigtig fint - synes vi selv.
Indmaden skulle ikke gå til spilde så vi lavede græskarmuffins og græskarsuppe.
Indmaden skulle ikke gå til spilde så vi lavede græskarmuffins og græskarsuppe.
Abonner på:
Opslag (Atom)