søndag den 30. december 2012

Julefrokost 2012

I år var det vores tur til at holde 2. juledag, - så der skulle laves en masse mad.....

Menuen kom til at bestå af:

3slags sild - karrysild, sennepssild og pestosild

Citronmarineret laks, tunmousse og røget ål med røræg

Hjemmelavet leverpostej, frikadeller,roastbeef, skinke med asparges og flæskesteg

Flere forskellige oste:  Vesterhavsost, Rotterdam, Stærk ost, port salut og fromage des fumes

Til sidst frugtsalat........

Til retterne fik vi hjemmelavet rugbrød og franskbrød.

De opskrifter, der ikke allerede er på bloggen kommer efterfølgende.......




Julekonfekt 2012

I år lavede vi lidt mindre konfekt end vi plejer, da vi jo desværre ikke kan tåle alt det marcipan og chokolade .Meen det blev dog til julekonfekt, men opskrifterne er de samme som sidste år!

Min yngste datter lavede en fed marcipangris og nisser....




Det her er så konfektfaddet til 2. juledag med 2 træstammer - se opskrifter her og her, mokkakugler, marcipan/nougatsnitter - se opskrift her og selvfølgelig marcipangrisen og nisserne......