Den smager vidunderligt og skal bestemt laves mange flere gange hjemme hos os...
Til 4 personer:
4 svinekoteletter uden svær og ben
4 tsk. karry
Salt og peber
2 spsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignon
1 bundt grønne asparges, ca. 500 g
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
50 g rosiner
50 g peanuts
1 bundt frisk korander - jeg brugte persille
Tilbehør
Kogte basmatiris og mango chutney
Tænd ovnen på 200 grader.
Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Læg koteletterne i et fad.
Skær løgene i tynde ringe. Rens champignon og skær i skiver. Knæk den nederste træede ende af asparges og skær dem i snitter. Snit også sukkerærterne.
Varm resten af olien på panden. Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt asparges, sukkerærter og kokosmælk og kog op. Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.
Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt. Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.
4 svinekoteletter uden svær og ben
4 tsk. karry
Salt og peber
2 spsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignon
1 bundt grønne asparges, ca. 500 g
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
50 g rosiner
50 g peanuts
1 bundt frisk korander - jeg brugte persille
Tilbehør
Kogte basmatiris og mango chutney
Tænd ovnen på 200 grader.
Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider. Læg koteletterne i et fad.
Skær løgene i tynde ringe. Rens champignon og skær i skiver. Knæk den nederste træede ende af asparges og skær dem i snitter. Snit også sukkerærterne.
Varm resten af olien på panden. Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt asparges, sukkerærter og kokosmælk og kog op. Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne.
Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter til kødet er mørt. Tag fadet ud og drys med rosiner, peanuts og koriander.