søndag den 14. februar 2016

Hjemmelavet pizzasandwich

Jeg fik lavet de dejligst pizzasandwiches.

Man kan jo fylde sit yndlingsfyld i og så har man bare den ultimative pizzasandwich, som slår alle andre sandwiches....

Du skal bruge:
1 pizza dej:
50 g gær
3 dl lunkent vand
3 spsk olie
½ tsk salt
450 g mel

Gæren røres ud i det lunkne vand. Olie og salt tilsættes. Melet æltes i til dejen ikke klistrer på fingrene mere.
Hæver i min. ½ time, men gerne den tid det tager, at hæve til dobbelt størrelse.

Tomatsauce:
1 fint hakket løg
1 stort fed hvidløg
lidt olie
1 dåse hakkede flåede tomater
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 maggiterning
peber
½ tsk sukker

Løget og hvidløget svitses i olien til de er gennemsigtige. De hakkede tomater tilsættes sammen med maggiterningen og krydderierne. Det hele simrer i ca. 15 min.

Fyld:
God skinke i strimler
Revet ost med lidt smag - også gerne noget gorgonzola,hvis man er til det
Et lille løg i strimler
Ananas i små stykker
Iceberg salat i strimler
tomater i skiver
agurker i skiver

Dressing:
cremefraiche
hvidløg 
lidt sukker
salt og peber

Tænd ovnen på 250 grader.

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til pizza størrelse.

Smør lidt tomatsauce på dejstykkerne.

Drys fyldet på den ene halvdel af pizzaen.

Fold den anden halvdel over og luk dejen godt sammen ved sammenføjningen.

Bag pizzaerne i ovne i ca. 15 minutter til de er gyldne.

Skær pizzaerne op i rundingen og fyld med tomater, agurker, løg, salat og lidt cremefraiche dressing.

uhmm de var bare lækre........