Et super dejligt foccacia brød. Hurtigt og nemt og det smager fantastisk
Ca 12 stykker
4 dl lunkent vand
500 g mel (gerne tipo 00, evt. hvedemel og halvt durummel.)
1 tsk sukker
1 tsk. salt
50 g gær
8 cherry tomater.
Rosmarin-kviste
Olie
Groft salt
Gæren røres ud i det lunkne vand. Salt og mel tilsættes og dejen røres sammen i 10 minutter på røremaskinen, det giver enelastisk og luftig dej.
Du kan lave dejen om morgenen og lade den stå og boble under film hele dagen.
Du kan også snydehæve dejen i microbølgeovnen.
Skær cocktailtomaterne over i halve og stop dem godt ned i dejen. Læg rosmarinkvistene ovenpå og dryp med rigeligt olie og groft salt.
Groft salt
Gæren røres ud i det lunkne vand. Salt og mel tilsættes og dejen røres sammen i 10 minutter på røremaskinen, det giver enelastisk og luftig dej.
Du kan lave dejen om morgenen og lade den stå og boble under film hele dagen.
Du kan også snydehæve dejen i microbølgeovnen.
Når dejen er færdighævet hældes den i en bradepande foret med bagepapir. Lad den efterhæve 1/2 - 1 time.
Skær cocktailtomaterne over i halve og stop dem godt ned i dejen. Læg rosmarinkvistene ovenpå og dryp med rigeligt olie og groft salt.