Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren...
Den her kyllinge opskrift er inspireret af en opskrift fra Weightwatchers - bare lige tilpasse mit temperament.
500 g kyllinge inderfilet
3 tsk olie eller flydende margarine
2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1 læg i små tern
2 spsk pesto
½ hønseboullionterning
salt og peber
2 dl creme fraiche 6 %
10 cherrytomater
frisk basilikum
revet parmasan
Tilbehør pasta - gerne fuldkorns!
Løget og hvidløget steges i fedtstooffet til løgene bliver blanke.
Kyllingeinderfileterne tilsættes og kødet brunes gyldent.
Peberfrugterne tilsættes og simrer med i et par minutter.
Pesto, hønseboullionterning og cremefraiche tilsættes og det hele simrer i ca. 10 minutter. Smages til med salt og peber.
Tomaterne skæres i halve og lægges oven på retten inden servering sammen med de friske basilikumblade.
Serveres med pasta og parmasan.