Igår lavede jeg denne dejligt nemme ret - det smagte rigtig dejligt og tog ingen tid..
500 g kyllingeinderfilet
1 pakke bacon
100 g pikant ost
1 fed hvidløg
2 dl vand
½ dl fløde (kan sagtens undværes, men jeg havde lige en rest..)
½ hønseboullionterning
peber
Tilbehør:
3 dl ris
6dl vand
1 hønseboullionterning
lidt salt
Grøntsager eller en god salat
Kyllingeinderfiletterne vendes i presset hvidløg. Baconen smøres med et godt lag pikantost og rulles om kyllingestykkerne.
Kyllingestykkerne lægges i et smurt fad og vand, evt. fløde hældes over. Hønseboullionterningen drysses over tilsidst.
Sættes i ovenen ved 200 grader i ca. 30 minutter til kyllingefiletterne er gyldne og sprøde.
Vandet bringes til kogning med hønseboullionterning og salt o gnår det koger tilsættes risene. KOger i 10 minutter og hviler under låg i 10 minutter.
Serveres med "saucen" over risene og nogle gode grøntsager til...
Jeg bagte nogle majs med lidt smør på i ovnene samtidigt med kyllingen...
søndag den 7. august 2011
Bagte peberfrugter med marinerede artiskokker
Den her ret kan bruges både som snack og som tilbehør til kød, fisk og hvad man eller har lyst til...
2 røde snack peberfrugter
lidt rapsolie
salt
½ glas marinerede atiskokker
Peberfrugterne rengøres og skæres i mindre firkanter - ca. 1½ x 1½ cm.
De lægges på et stykke bagepapir, som er stænket med lidt rapsolie.
Peberfrugterne drysses med lidt salt og bages i ovnen med grill i ca. 15 minutter til de begynder at tage farve.
Peberfrugterne blandes i en skål med de marinerede artiskokker, som er skåret i passende stykker.
2 røde snack peberfrugter
lidt rapsolie
salt
½ glas marinerede atiskokker
Peberfrugterne rengøres og skæres i mindre firkanter - ca. 1½ x 1½ cm.
De lægges på et stykke bagepapir, som er stænket med lidt rapsolie.
Peberfrugterne drysses med lidt salt og bages i ovnen med grill i ca. 15 minutter til de begynder at tage farve.
Peberfrugterne blandes i en skål med de marinerede artiskokker, som er skåret i passende stykker.
Abonner på:
Opslag (Atom)