søndag den 7. august 2011

Kylling i svøb

Igår lavede jeg denne dejligt nemme ret - det smagte rigtig dejligt og tog ingen tid..

500 g kyllingeinderfilet
1 pakke bacon
100 g pikant ost
1 fed hvidløg
2 dl vand
½ dl fløde (kan sagtens undværes, men jeg havde lige en rest..)
½ hønseboullionterning
peber

Tilbehør:
3 dl ris
6dl vand
1 hønseboullionterning
lidt salt

Grøntsager eller en god salat

Kyllingeinderfiletterne vendes i presset hvidløg. Baconen smøres med et godt lag pikantost og rulles om kyllingestykkerne.

Kyllingestykkerne lægges i et smurt fad og vand, evt. fløde hældes over. Hønseboullionterningen drysses over tilsidst.

Sættes i ovenen ved 200 grader i ca. 30 minutter til kyllingefiletterne er gyldne og sprøde.

Vandet bringes til kogning med hønseboullionterning og salt o gnår det koger tilsættes risene. KOger i 10 minutter og hviler under låg i 10 minutter.

Serveres med "saucen" over risene og nogle gode grøntsager til...




Jeg bagte nogle majs med lidt smør på i ovnene samtidigt med kyllingen...

Bagte peberfrugter med marinerede artiskokker

Den her ret kan bruges både som snack og som tilbehør til kød, fisk og hvad man eller har lyst til...

2 røde snack peberfrugter
lidt rapsolie
salt
½ glas marinerede atiskokker

Peberfrugterne rengøres og skæres i mindre firkanter - ca. 1½ x 1½ cm.

De lægges på et stykke bagepapir, som er stænket med lidt rapsolie.

Peberfrugterne drysses med lidt salt og bages i ovnen med grill i ca. 15 minutter til de begynder at tage farve.

Peberfrugterne blandes i en skål med de marinerede artiskokker, som er skåret i passende stykker.