1 dl creme fraiche 9 %
salt
peber
en knivspids sukker
1 lille fed knust hvidløg
Det hele røres sammen til en dejlig dressing.
Her brugt som tilbehør til ris.
mandag den 15. november 2010
Barbecue kyllingelår med bagte grøntsager, ris og creme fraiche dressing
8 kyllingelår
1 lille dåse tomatpure
1 stort fed knust hvidløg
1 spsk brun farin
1 spsk sirup
½ spsk balsamico edikke
2 spsk olie
salt og peber
1 stort løg
1 sort rødløg
1 stor rød snack peber
3 store gulerødder
6 dl vand
3 dl parboiled ris
1 boullionterning
lidt salt
Barbecuemarinaden røres sammen. Kyllingelårene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
De smøres ind i barbecuemarianden. Gulerødder, løg og peberfrugt skæres i strimler og fordeles mellem kyllingelårene. Grøntsagerne drysses med lidt salt og en lille smule olie.
Det hele sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
Når kyllingelårene er færdige hældes det hele fra bagepairet op i et fad.
Imens bringes vandet med 1 boullionterning og lidt salt i kog og når vandet koger tilsættes risene. De koger i 12 min under svag varme og derefter slukkes der for dem og de står yderligere på komfuret i 12 min.
Til risene serveres creme fraiche dressing. Se opskrift under dressinger.
1 lille dåse tomatpure
1 stort fed knust hvidløg
1 spsk brun farin
1 spsk sirup
½ spsk balsamico edikke
2 spsk olie
salt og peber
1 stort løg
1 sort rødløg
1 stor rød snack peber
3 store gulerødder
6 dl vand
3 dl parboiled ris
1 boullionterning
lidt salt
Barbecuemarinaden røres sammen. Kyllingelårene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
De smøres ind i barbecuemarianden. Gulerødder, løg og peberfrugt skæres i strimler og fordeles mellem kyllingelårene. Grøntsagerne drysses med lidt salt og en lille smule olie.
Det hele sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
Når kyllingelårene er færdige hældes det hele fra bagepairet op i et fad.
Imens bringes vandet med 1 boullionterning og lidt salt i kog og når vandet koger tilsættes risene. De koger i 12 min under svag varme og derefter slukkes der for dem og de står yderligere på komfuret i 12 min.
Til risene serveres creme fraiche dressing. Se opskrift under dressinger.
Abonner på:
Opslag (Atom)