søndag den 14. april 2013

Banankage med chokoladestykker


Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen  istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen.

Til 1 bradepande brugte jeg:
6 æg
340 g sukker
4 tsk vaniljesukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
200 g smeltet, afkølet smør
4 mosede bananer
200 g mørk chokolade i tern

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. 

Vend de mosede bananer og chokoladetern i. 

Hæld dejen i en smurt bradepande (30 x 40 cm) og bag kagen nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter - brug en kødnål til at afgøre om kagen er bagt inden i - hvis der er dej på skal den have mere, hvis der ikke er noget der hænger på, er den færdig.

Jeg kan godt lide når den er lidt snasket, derfor har jeg puttet så mange banener i - hvis man vil have den mindre snasket kan man putte færre bananer i.