fredag den 29. oktober 2010

Spaghetti bolognese a la Olga

500 g hk. oksekød
1 stort løg i tern
1 fed presset hvidløg
2 store revne gulerødder
1 dåse hk. tomater
1 stor dåse tomatpure
½ dl vand
½ dl rødvin
1 tsk basilikum
2 tsk oregano
½ tsk timian
1/4 tsk rosmarin
2 tsk olie
1 maggitern
1 tsk sukker
salt og peber

Løg og hvidløg svitses i olien til de er gennemsigtige. Kødet tilsættes og svites indtil det er blevet brunt. Rødvin tilsættes og kødet simrer i det i et par minutter. Hk. tomater og tomatpure tilsættes sammen med krydderierne, maggiterningen og salt og peber. Tingene røres godt sammen og det står og simrer i min. ½ time, men kan også stå og simre over længere tid.

Serveres med kogt spaghetti, revet ost og parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar