Til en kage i springform skal du bruge:
250 g blødt smør
350 g sukker
4 æg
250 g mel
200 g smeltet Chokolade
4-5 tsk kakaopulver
1-2 tsk vanillesukker
Et nip salt
Et par håndfulde marshmellows - skåret i mindre stykker.
Glasur eller ”Icing”
250 g smør
200 g flormelis
3 spsk kakao
100 g smeltet chokolade
½- ¾ dl. piskefløde
2½ dl piskefløde 1 stor tsk nescafe opløst i lidt vand.
Blødt smør, sukker og æg røres sammen i røremaskine eller med en håndmixer.
Derefter røres mel i lidt ad gangen.
Smeltet chokolade kommes i
sammen med kakaopulver, vanillesukker og et
nip salt.
Smør en rund springform med rigeligt smør og kom dejen i.
Kagen bages i 25-30 minutter. på 190 grader.
Tages så ud af ovnen og dæk den med skiver/stykker af marshmellows.
Kagen sættes ind igen i ca. 10 minutter - eller til marshmellows’ene er smeltede og gyldne. Hold øje
med kagen på dette tidspunkt. De må ikke blive sorte.
Når kagen er kølet af overtrækkes den med icing / smøres icing ovenpå
Smør røres sammen med flormelis, kakao og smeltet chokolade -
samt 1½ dl. piskefløde.
Kagen skal være helt afkølet og taget ud af springformen inden icing-blandingen påsmøres kagen i et
smukt, tykt lag.
Pisk fløden og vend tilsidst nescafe i.
Sprøjt evt. fine blomster ud over hele kagen.