lørdag den 18. april 2015

Oksemørbrad svøbt i bacon og krydderurter

Hjemme hos os elsker vi en god oksemørbrad.

For variation lavede jeg forleden denne her, med hvidløg og en masse frisk timian og bacon svøbt uden om - det bliver ikke sidste gang - nøj hvor smagte den godt....

Jeg lavede en halv mørbrad ,da vi ikke var så mange, og brugte 1 pakke bacon.

Du skal bruge:
1 oksemørbrad til de antal personer i er
bacon - man kan også bruge parma eller serrano skinke
1 god dusk frisk timian - andre krydderurter kan også sagtens bruges
2 fed hvidløg
salt og peber


Gnid kødet med pressede hvidløg, salt og peber.

Læg den friske krydderurter oven på kødet og vikl bacon om så hele kødet er dækket.

Steg i ovnen ved 200 grader i 25 - 30 minutter - hvis den skal være medium stegt.

Skær i 1 cm tykke skiver og server med kartofler, sovs og salat til.....