Jeg faldt over den her opskrift på www. saesonforgodsmag.dk
Det er en virkelig vellykket salat og vi er i familien enige om, at den skal vi have mange gange endnu...
Til 4 personer
150 g quinoa
Grøntsagsbouillon til kogning
2 oksebøffer
Salt og peber
1 stort bundt bredbladet persille
1 rødløg
1 agurk
100 g fetaost
Vinaigrette
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sød sennep
3 spsk. rapsolie
2 tsk. flyende honning
Skyl quinoa og kog den i bouillonen som angivet på emballagen og afkøl.
Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet.
Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt og dup dem tørre i et rent viskestykker.
Skær løget i tynde både.
Skær agurken i små tern.
Vend quinoa med persille, løg og agurk.
Anret på et fad med kød skåret i skiver. Smuldr fetaost over.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
Anret på et fad med kød skåret i skiver. Smuldr fetaost over.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.