Den her opskrift har jeg fået fra min svigermor.
Det er dejlige sprøde chipsagtige snacks som kan spises til enhver lejlighed
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 tsk bagepulver
3½ dl mel - noget kan erstattes med grovere mel, hvis man har lyst
1,25 dl olie
2 dl vand
2½ tsk salt
Alle ingredienser blandes sammen i en skål - jeg rørte dem sammen med røremaskinen på dejkroge.
Dejen deles i 2 klumper, som rulles så tynde som muligt mellem 2 stykker bagepapir.
Det øverste bagepapir fjernes og dejen skæres i tern med en klejnespole-
Bagepairet med dejen på lægges på en bageplade og bage ved 200 grader i ovnen i ca. 20 - eller lidt mere - de skal helst være gyldne.
Opbevares i en lufttæt dåse.
Jeg havde ikke lige nogen græskarkerner denne gang, så jeg erstattede dem med solsikkekerner.