Du skal bruge;
400 g smør
400 g sukker
150 g marcipan
7 æggeblommer
4 dl mælk
270 g mel
5½ tsk. bagepulver
7 æggeblommer
4 dl mælk
270 g mel
5½ tsk. bagepulver
100 g chokoladeknapper
5 æggehvider
300 g sukker
3 tsk. vaniljesukker
100 g makroner
5 dl piskefløde
1 tsk. vanilliesukker
225 g mascarpone
Friske bær
Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og pisk det godt sammen. Tilsæt æggeblommer, mælk, mel og bagepulver og pisk det sammen til en let flydende masse. Riv marcipanen og vend den i dejen. Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Den virker meget flydende, men det er sådan den skal være.
Bag den ved 180 grader i ca. 20 min, eller til den er flot lysebrun.
5 æggehvider
300 g sukker
3 tsk. vaniljesukker
100 g makroner
5 dl piskefløde
1 tsk. vanilliesukker
225 g mascarpone
Friske bær
Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og pisk det godt sammen. Tilsæt æggeblommer, mælk, mel og bagepulver og pisk det sammen til en let flydende masse. Riv marcipanen og vend den i dejen. Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Den virker meget flydende, men det er sådan den skal være.
Bag den ved 180 grader i ca. 20 min, eller til den er flot lysebrun.
Drys chokoladeknapper ud over den halvbagte bund.
Pisk æggehvider til de er stive. Tilsæt sukker, vaniljesukker og knuste makroner og rør det sammen til en masse. Kom massen over kagebunden og bag den yderligere 25-30 min. ved 180 grader.
Når kagen er kold mases/presses den sammen evt. ved at bruge en anden bageplade til at presse den sammen med, så den bliver jævn og flad.
Pisk fløde stift og tilsæt vaniljesukker og vend forsigtigt mascarponen i. Smør blandingen ud over kagen, og pynt med friske bær.
Pisk æggehvider til de er stive. Tilsæt sukker, vaniljesukker og knuste makroner og rør det sammen til en masse. Kom massen over kagebunden og bag den yderligere 25-30 min. ved 180 grader.
Når kagen er kold mases/presses den sammen evt. ved at bruge en anden bageplade til at presse den sammen med, så den bliver jævn og flad.
Pisk fløde stift og tilsæt vaniljesukker og vend forsigtigt mascarponen i. Smør blandingen ud over kagen, og pynt med friske bær.