Det her er min absolutte yndlings is - jeg elsker bare smagen af Strohrom sammen med isens cremede consistens.........
Du skal bruge:
½ l piskefløde
4 pastauriserede æggeblommer
80 g flormelis
1½ tsk Stroh rom
1 tsk vanille
1 pk cocktailbær
100 g hakket mørk chokolade
Pisk æggeblommer hvide med flormelisen og tilsæt rommen og vanillien.
Pisk fløden stiv i en anden skål.
Vend æggemassen i.
Tilsæt den hakkede chokolade og de hakkede cocktailbær.
Isen fyldes i en springform, som sættes i fryseren i mindst 6 timer men gerne natten over.
Du skal bruge:
½ l piskefløde
4 pastauriserede æggeblommer
80 g flormelis
1½ tsk Stroh rom
1 tsk vanille
1 pk cocktailbær
100 g hakket mørk chokolade
Pisk æggeblommer hvide med flormelisen og tilsæt rommen og vanillien.
Pisk fløden stiv i en anden skål.
Vend æggemassen i.
Tilsæt den hakkede chokolade og de hakkede cocktailbær.
Isen fyldes i en springform, som sættes i fryseren i mindst 6 timer men gerne natten over.
Her er cassata isen i en islagkage der består af cassatais og karamel is (Se opskrift under desserter)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar