Du skal bruge:
Til en stor bradepande 40 x 26 cm
250 g blødt smør eller margarine
250 g sukker
4 æg
2½ dl mælk
350 g mel
2 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
750 g æbler i tern
200 g marcipan
Toscatopping:
375 g smør
300 g flormelis
1 dl fløde
350 g hakkede mandler
Sukkeret røres med det bløde fedstof og æggene piskes i et ad gangen. Vanillesukker, mælk og mel piskes i til dejen er lind og glat.
Æblerne og marcipan skæres i passende tern 1,5 cm x 1,5 cm ca.....
Sukkeret røres med det bløde fedstof og æggene piskes i et ad gangen. Vanillesukker, mælk og mel piskes i til dejen er lind og glat.
Æblerne og marcipan skæres i passende tern 1,5 cm x 1,5 cm ca.....
Æble og marcipantern vendes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader i 20 minutter til overfladen er gylden.
Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader i 20 minutter til overfladen er gylden.
Imens kagen bager hældes ingredienserne til toppingen i en gryde og varmes til massen kommer i kog. Tilsidst hældes mandlerne i.
Kagen tages ud af ovnen og tosca massen hældes over kagen. Kagen sættes i ovnen igen og bager mellem 10 - 20 minutter - alt efter hvordan din ovn er - min skulle have 20 minutter til karamellen lige akkurat har taget en gylden farve.
Servers lun, men er også rigtig god dagen efter....
Virkelig lækker kage. Saftig, blød bare mums.
SvarSlet