Du skal bruge:
Til en stor bradepande 40 x 26 cm
250 g blødt smør eller margarine
250 g sukker
4 æg
2½ dl mælk
350 g mel
2 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
750 g æbler i tern
200 g marcipan
Toscatopping:
375 g smør
300 g flormelis
1 dl fløde
350 g hakkede mandler
Sukkeret røres med det bløde fedstof og æggene piskes i et ad gangen. Vanillesukker, mælk og mel piskes i til dejen er lind og glat.
Æblerne og marcipan skæres i passende tern 1,5 cm x 1,5 cm ca.....
Sukkeret røres med det bløde fedstof og æggene piskes i et ad gangen. Vanillesukker, mælk og mel piskes i til dejen er lind og glat.
Æblerne og marcipan skæres i passende tern 1,5 cm x 1,5 cm ca.....
Æble og marcipantern vendes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader i 20 minutter til overfladen er gylden.
Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader i 20 minutter til overfladen er gylden.
Imens kagen bager hældes ingredienserne til toppingen i en gryde og varmes til massen kommer i kog. Tilsidst hældes mandlerne i.
Kagen tages ud af ovnen og tosca massen hældes over kagen. Kagen sættes i ovnen igen og bager mellem 10 - 20 minutter - alt efter hvordan din ovn er - min skulle have 20 minutter til karamellen lige akkurat har taget en gylden farve.
Servers lun, men er også rigtig god dagen efter....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar