Det her en af yndlingsdesserterne i vores familie. Det er en ekstremt nem opskrift og den smager himmelsk.
Vi serverer altid hindbærsorbet til - det friske går rigigt godt sammen med den lidt tungere pistacie is.
Opskriften på hindbærsorbet kommer lige herefter!
Til en rund springform 6 -8 personer
200 g pistaciemasse
5 patauriserede æggeblommer
1 spsk flormelis
5 dl piskefløde
4 daimstænger - eller 2 dobbeltdaim hakket i små stykker
Æggeblommer piske stive og luftige med flormelisen.
Pistacie massen piskes i.
Fløden piskes til skum og pistaciemassen vendes i flødeskummet.
En springform skylles med koldt vand og ismassen hældes i.
Daimstykkerne drysses over.
Isen sættes i fryseren i min. 8 timer, men gerne natten over....
Hvilken slags pistaciemasse bruger du? Jeg har noget pistaciecreme fra Nikolas Vahe, men er i tvivl om det kan bruges.
SvarSletJeg bruger den fra Odense marcipan - hvis bare din pistaciemasse har samme konsistens som marcipan, så tror jeg den sagtens kan buges ;-)
SvarSletHilsen Olga