Til dessert til konfirmationen lavede jeg en islagekage med mangois og cassata is. - den blev også ret fin...
Mangois til 1 liters isboks - 6 personer
2 friske modne mangoer
1 dl hvidt sukker
3 spsk. kokosmælk
1 tsk. citronsaft
2½ dl piskefløde
Skær mangofrugtkødet fra skindet. Glem ikke frugten omkring stenen.
Læg frugten i en foodprocessor eller blender. Tilsæt sukker og blend i 1 minut, eller indtil sukkeret er opløst,
og du står med en lækker mango puré.
Tilsæt kokosmælk og citronsaft, og blend kort.
Pisk fløden til flødeskum.
Tilsæt mango purén til flødeskummet og vend den rundt til massen er ensartet.
Hældes i en isboks og sætte i fryseren i mindst 6 - 8 timer.
Her serveret sammen med chokolade kager med blødende hjerte og hyldeblomstmarinerede bær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar