mandag den 6. maj 2013

Kaffesorbet

Det her er bare en af mine yndlings måder at få kaffe på - frossen som den dejligst sorbet....


Du skal bruge:
3 dl vand
1½ dl sukker
3,5 dl stærk Nescafé
1 bæger pastauiserede æggehvider
3 spsk Bailey
1 dl piskefløde - gør den lidt ekstra cremet, men den kan sagtens undværes


Kog vand og sukker sammen i en lille gryde i 2 min.

Hæld sukkerlagen i en skål.
Hæld den stærke kaffe i sukkerlagen, og lad blandingen blive helt kold.

Rør æggehviden, Bailey og fløde i den kolde kaffeblanding.

Frys sorbeten i en ismaskine eller i fryseren.

I fryseren skal sorbeten piskes igennem en gang i timen, til den er frosset og har en jævn og fin konsistens- det tager 3-4 timer

Jeg serverede den sammen med Creme Brulee med kaffe - de supplerer hinanden super godt!


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar