mandag den 6. maj 2013

Håkons kager

Til konfirmationen bagte jeg nogle håkonskaer til kaffen - de er også altid et hit....

ca. 60 stk
125 g koldt smør
200 g mel
75 g sukker
perlesukker

Skær det kolde smør i små tern og smuldr det i melet. 

Bland sukkeret i og ælt dejen sammen hurtigt og med let hånd. 

Tril dejen ud til 2 ca. 5 cm tykke pølser og rul dem i perlesukker hele vejen rundt.

Læg dem i fryseren i en times tid. 

Skær dem så i tynde skiver og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. 

Bag kagerne på øverste rille i en 200 grader varm ovn i 7 – 10 min., til de er gyldne, og læg dem varsomt over på en bagerist med en paletkniv. 

Lad dem blive helt kolde, før du lægger dem i dåse. Det er fine, sprøde, lette småkager med smeltende smørsmag!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar