tirsdag den 27. november 2012

Panini


Her til aften skulle maden være let og lækker, så valgte faldt på de her skønne panini......


1 aubergine
Rapsolie
ciabattaboller
1 portion pesto
 rucola
cheddarost i skiver
 bresaola (1 pakke)
1 pose mozzarella

Skyl auberginen og skær den i tynde skiver. Læg skiverne på et fad og drys dem med salt. Læg noget tungt over og lad dem stå sådan i en halv times tid.

Skyl herefter saltet af aubergine skiverne og dup dem tørre med køkkenrulle.

Opvarm en pande med olivenolie. Steg aubergineskiverne 3-4 minutter på hver side eller til de er blevet bløde og gyldne.

Flæk bollerne og smør dem med pesto.

Læg cheddarskiver i bunden.

Læg rigeligt med rucola og læg bresaolaen ovenpå.

Læg aubergineskiver henover og læg 1 skive af mozzarella på toppen.

Læg bollen sammen.

Rist bollen i en toaster i 5-6 minutter til den er blevet flad og osten er smeltet inden i.





2 kommentarer:

  1. Hvor fås disse lækre boller henne? :-)

    SvarSlet
  2. De her boller er "bare" ciabatta boller fra Netto!

    Hilsen Olga

    SvarSlet