tirsdag den 27. november 2012
Panini
Her til aften skulle maden være let og lækker, så valgte faldt på de her skønne panini......
1 aubergine
Rapsolie
ciabattaboller
1 portion pesto
rucola
cheddarost i skiver
bresaola (1 pakke)
1 pose mozzarella
Skyl auberginen og skær den i tynde skiver. Læg skiverne på et fad og drys dem med salt. Læg noget tungt over og lad dem stå sådan i en halv times tid.
Skyl herefter saltet af aubergine skiverne og dup dem tørre med køkkenrulle.
Opvarm en pande med olivenolie. Steg aubergineskiverne 3-4 minutter på hver side eller til de er blevet bløde og gyldne.
Flæk bollerne og smør dem med pesto.
Læg cheddarskiver i bunden.
Læg rigeligt med rucola og læg bresaolaen ovenpå.
Læg aubergineskiver henover og læg 1 skive af mozzarella på toppen.
Læg bollen sammen.
Rist bollen i en toaster i 5-6 minutter til den er blevet flad og osten er smeltet inden i.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hvor fås disse lækre boller henne? :-)
SvarSletDe her boller er "bare" ciabatta boller fra Netto!
SvarSletHilsen Olga