torsdag den 3. februar 2011

Tomatsuppe

En dejlig nem og hurtig tomatsuppe.....

1 stort løg i tern
2 fed hvidløg
lidt olie
2 dåser hakkede tomater
1 dåse vand
1 dl madlavningsfløde
1 tsk tørret oregan
1 håndfuld frisk basilikum
2 hønseboullionterninger
½ tsk paprika
3 tsk sukker
salt og peber



1 dl suppe pastahorn

Løgtern og hvidløg svitses i olien til løgene er blevet blanke - ikke brune.

De hakkede tomater tilsættes sammen med resten af krydderier, boullionen og vand.

Suppen koger igennem i ca. 15 min - ½ time.

Nu blendes suppen til en ensartet suppe og fløden tilsættes.

Suppehornene tilsættes og koger med i suppen i den tid der står på posens kogetid - ca. 8 min.
Hvis pastaen har slugt for meget væske tilsættes lidt mere vand. - smages til med salt og peber.



Serveres med flutes og revet parmasanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar