torsdag den 3. februar 2011

Havregrynskager


En dejlig hurtig og nem opskrift på havregrynskager...

100 g havregryn
75 g smeltet smør eller margarine
1 æg
125 g sukker
1spsk mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker

Smelt smørret og vend havregrynene i og lad det trække i 10 - 15 minutter.

Pisk æggene tykke med sukker.

Vend mel bagepulver og vanillesukker i.

vend havregrynene med smørret i tilsidst.

Sæt kagerne med en lille ske på bagepapir. Der kan max være 9 kager pr. plade.

Kagerne bages ved 200 grader i 8 - 10 minutter - de skal være lyse og ikke for mørkebrune (som nogle af mine vist blev).

Lad den køle på bagepladen inden de lægges over på en bagerist.

Opbevares i en tætsluttende dåse. - de kan holde sig længe hvis ikke de når at blive spist...;-)



Mine kager smeltede desværre sammen, så de blev til flager istedet for og nogle blev mørkere end andre - men de smager nu dejligt alligevel.....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar