mandag den 17. januar 2011

Nudler med kylling, grøntsager og kokosmælk

til 5 personer
375 g tørrede nudler
500 g kyllinge inderfilet
1 pose frosne wokgrøntsager - når det skal gå hurtigt - eller skal man jo selv variere de grøntsager man gerne vil have i.
1 dåse kokosmælk
1 fed hvidløg
½ tsk ingefær
½ tsk karrry
lidt soya og lidt sød soya
½ hønseboullionterning
Lidt olie

Kyllingen skæres i mindre stykker.

Olien varmes på panden og hvidløget presses deri.

Kyllingen svitses i hvidløg og olie til stykkerne begynder at tage farve.

Krydderierne tilsættes og grøntsagerne tilsættes. Hvis de er frosne står det hele lige simrer til grøntsagerne er tøet op.

De 2 slags soya hældes over sammen med kokosmælk og hønseboullionterningen tilsættes.

Retten simrer i ca. 15 min og smages til med salt og peber.

Nudlerne efter anvisning på pakken i let saltet vand.

3 kommentarer:

  1. Nemt og lækkert. Jeg havde tilfældigvis frisk ingefær på lager, så hakkede ca. en teske fint og svitsede med hakket hvidløg fra start. Havde også kun alm. soya, men tilsatte et skvæt sød chilisauce i stedet. Smagte fortrinligt.

    Skar selv grøntsager i fine strimler og brugte: porrer, gulerødder, hvidkål, almindeligt løg. Blot til inspiration:-)

    SvarSlet
  2. Lavede det til familien. God opskrift. =)

    SvarSlet
  3. Dejligt at i kunne lide opskriften - den er også altid sikker herhjemme;-)

    Hilsen Olga

    SvarSlet