mandag den 17. januar 2011

Kalveruller med pesto, serranoskinke og mozarella

600 g kalveinderlår skåret i tynde skiver
1 pakke serranoskinke
1 klump frisk mozarella
pesto - Se opskrift under tilbehør
salt og peber
1½ dl okseboullion

Kødet skaæres i stykker på ca. 10 x10 cm.

Serranskinken skæres i halve.

Mozarellaen skæres i mindre stykker.

Kødet krydres med lidt peber og smøres med 1 tsk pesto. Serranoskinken lægges oven på og tilsidst lægges en klump mozarella på. Kødet rulles om mozarellaen og rullen lukkes med en kødnål.

Rullerne lægges i et smurt ovnfast fad og boullionen hældes over. Bages i ovene ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Serveres med pasta og her en pesto sauce og salat med granatæblekerner . Se opskrifter under tilbehør


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar