onsdag den 27. oktober 2010

Clubsandwich

til 2 personer

4 stk. ristet toastbrød
4 stk. kyllinge inderfilet vendt i 1 fed presset hvidløg, salt og peber
4 stk. ristet bacon
4 tomater i skiver
20 g ristede pinjekerner
Parmesanost i flager
Bredbladet persille
lidt rucola

Pesto (se opskrift under tilbehør)


Kyllingen stege i hvidløg, salt og peber indtil kødet er lysebrunt og gennemstegt.
Tomaterne serveres enten friske eller vednt på panden sammen med kyllingen - kun lige til de er varmede på begge sider. Baconen ristes på en anden pande.
Pinjekerner ristes - jeg giver dem gerne 5 min. under grill i microvnen, så er de perfekt lysebrune.

Toastbrøddene smøres med pesto. Mellem brødene lægges kyllingefilet rucola, tomater, bacon, parmesan, pinjekerner og bredbladet persille.

En dejlig hurtig og fyldig sandwich!


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar