til 2 personer
4 stk. ristet toastbrød
4 stk. kyllinge inderfilet vendt i 1 fed presset hvidløg, salt og peber
4 stk. ristet bacon
4 tomater i skiver
20 g ristede pinjekerner
Parmesanost i flager
Bredbladet persille
lidt rucola
Pesto (se opskrift under tilbehør)
Kyllingen stege i hvidløg, salt og peber indtil kødet er lysebrunt og gennemstegt.
Tomaterne serveres enten friske eller vednt på panden sammen med kyllingen - kun lige til de er varmede på begge sider. Baconen ristes på en anden pande.
Pinjekerner ristes - jeg giver dem gerne 5 min. under grill i microvnen, så er de perfekt lysebrune.
Toastbrøddene smøres med pesto. Mellem brødene lægges kyllingefilet rucola, tomater, bacon, parmesan, pinjekerner og bredbladet persille.
En dejlig hurtig og fyldig sandwich!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar