lørdag den 5. november 2011

Fyldte peberfrugter 2

Forleden faldt jeg over de dejligste peberfrugter til næsten ingen penge, så jeg måtte bare lave fyldte peberfrugter...



Jeg brugte:
5 orange peberfrugter
500 g hakket oksekød
6 dl vand
3 dl ris
1 hønseboullionterning
1 stor dåse tomatpure
1 hakket løg
1 stort fed hvidløg
2½ dl vand
2 tsk spidskommen
1½ tsk sukker
1 spsk sød chilisauce
lidt olie
salt og peber
revet ost

Risene koges i hønseboullionen - de hældes i den kogende boullion og småkoger i 15 min og står under låg uden varme i 15 min.

Peberfrugterne skylles og halveres - og renses for kerner.

Løg og hvidløg svitses i olien og det hakkede kød tilsættes. Kødet brunes og når det er helt brunet igennem tilsættes tomatpure, vand og krydderier.

Kødet simrer indtil risene er færdige, men min. i 15 minutter.

De færdigkogte ris tilsættes kødet og det hele blandes godt.

Peberfrugterne lægges i et smurt fad og fyldes med kød og risblandingen.

Drys med ost og sæt peberfrugterne i ovnen i ca. ½ time til osten er blevet gylden.

Severes sammen med en god salat.

1 kommentar:

  1. Det er såre simpelt at lave og ekstremt lækkert, og ja, man skal altid huske at toppe det med en god ost ;)
    Vigtigt er at peberfrugterne bevarer lidt af deres bid, så de ikke bliver alt alt for slatne :)

    SvarSlet