Jeg elsker pasta i alle afskygninger og cannelloni er en dejlig måde at servere pasta på.
Denne her udgave har jeg selv komponeret og det blev en rigtig dejlig ret...
1 pakke friske pasta plader
450 g kyllinge inderfilet
frisk spinat
Stuvede champignoner:
250 g champignoner
1 lille løg
2 spsk smør
2 dl piskefløde eller fløde 18%
½ hønseboullionterning
½ dl hvidvin
1 tsk maizena tl jævning
salt og peber
revet ost
Tomatsauce:
1 lille løg i tern
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede og flåede tomater
1 tsk sukker
1 maggiterning
salt og peber
1 håndfuld frisk basilikum
lidt margarine
Til tomatsaucen svitses løg og hvidløg i lidt margarine.
De hakkede og flåede tomater tilsættes og alle krydderierne tilsættes. Saucen simrer i ca. 15 min.
Stuvede champignoner:
Smørret smeltes og løget svitses heri til de bliver gennemsigtige. Champignonskiverne tilsættes og når de er svundet ind til det halve tilsættes vinen, som så koger med i et minuts tid. Derefter tilsættes fløden og boullionterningen og det hele simrer i 5 min .Jævnes med maizena. Til sidst tilsættes frisk kværnet peber.
Kyllingeinderfileterne skæres i mindre stykker og steges på panden i lidt margarine og krydres med salt og peber.
De friske lasagneplader klippes i halve.
På hvert pasta stykke lægges en håndfuld spinat, kyllingestykker, en skefuld stuvede champignoner og lidt revet ost.
Pastaen rulles til en rulle og alle rullerne lægges i et smurt ovnfast fad.
Tomatsaucen hældes over pastarullerne og der drysses med revet ost.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time til osten er fin gylden.
Hejsa skal lige høre om det kan fryses bagefter?
SvarSletDet har jeg ikke prøvet...
SvarSletJeg er ikke sikker i forhold til det der med opvarmining af spinat - hvis spinat kan fryses...