søndag den 13. marts 2011

Quesidillas med kylling og salat

Her til aften skulle jeg prøve noget jeg ikke har lavet før - mexicanske quesidillas. De blev rigtig gode og skal helt sikkert laves igen en anden gang..

Der skal bruges:
8 tortillas

Tomatsalsa:
1 lille løg i små tern
1 fed hvidløg
lidt olie
1 dåse hakkede tomater
1 tsk spidskommen
1 tsk sukker
1 spsk sød chilisauce
1/4 tsk sambal orlek
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
salt og peber
1 maggitern

500g kyllingefilet i små tern
8 champignon i tynde skiver
2 røde snack pebre i små tern
1 dåse majs
1 pose revet cheddar

Løg og hvidløg svitese til løgene er blevet klare. De hakkede tomater tilsættes og det samme gør alle krydderierne - saucen simre i ca. 15 minutter og samges til med salt og peber.

Kyllingeternene ristes gyldne på en pande og krydres med salt og peber.

Tortillaerne ristes på en varm pande på begge sider - en ad gangen til de tager farve og bobler lidt op. De 4 tortillaer smøres med tomatsalsa og drysse med ost, peberfrugt, majs, champignon og kyllingestykker.

De andre 4 torillas lægges oven på som låg og der drysse lidt ost henover.

Quesidillaserne sættes i en 200 grader varm ovn og tages ud når osten inden i er smeltet - 10 - 15 minutter.

De skaæres i 4 stykker og servers med iceberg i fine strimler, tomat og agurketern samt majs.

Til retten serveres guacomole Se opskrift under tilbehør


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar