En dejlig lørdags mad - culotte- dejlig rød inden i og med skønt tilbehør af jordskokkegratin, honningbagte tomater, rosmarinkartofler og en dejlig salat...
Culottten steger jeg sådan her:
Stegen gnides i hvidløg, salt og peber - peberet kun i bunden
Sættes i en bradepande og kommer i ovnen ved 175 grader i 20 min. Derefter tages den ud i 20 min og hviler under sølvpapir og så igen ind i 20 min og hviler tilsidst i 20 min igen. Jeg snød lidt med minutterne fordi jeg kan godt lide den godt rød, men når man overholder de 20 minutter bliver den fint rosa....
Til kødet serverede jeg jordskokkegratin Se opskrift under tilbehør, små honningbagte tomater - cherry tomater skåret i halve og dryppet med en blanding af lidt honning, olie og salt og peber.
Tomaterne bages også sammen med culotten i ovnen i ca. 40 minutter.
Sidst men ikke mindst, var der også små ovnbagte rosmarinkartofler til og en god salat.....og åh ja- en god gang pesot af basilikum Se opskrift under tilbehør
Hej Olga, den ser flot ud og jeg kan også godt li den rød. Hvor meget snød du med minutterne?
SvarSletDet kan jeg simpelthen ikke svare på, da det er næsten 5 år siden, men jeg vil tro at den ikke fik lov at hvile alle 20 minutter til sidst.
Slet