fredag den 11. marts 2011

Tomatsauce til fiskefrikadeller

Mine børn har altid spurgt om jeg ikke kunne lave en tomatsauce til fiskefrikadellerne - de må jo have fået det et eller andet sted, jeg plejer at servere andre ting til fiskefrikadellerne, men nu prøvede jeg så at lave en tomatsauce til og den kom til at være sådan her..

1 løg hakket i tern
1 fed hvidløg
lidt margarine til svitsning af løg
1 dåse flåede hakkede tomater
½ dl hvidvin
½ tsk timian
½ tsk oregano
1 maggitern
1 tsk sukker
salt og peber

Det fint hakkede løg og hvidløg svitses i lidt margarine til de er gennemsigtige.

Hvidvinen tilsættes og det hele koger lige i gennem i at par minutter.

Tomaterne og krydderier tilsættes og saucen småsimrer i ca. 15 minutter - smages til med salt og peber.

Jeg serverede som sagt fiskefrikadeller til med ris, dampede porrer og grøntsager.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar