søndag den 16. januar 2011

Sursødsauce med ananas

1 stort fed hvidløg
1 lille dåse tomatpure
½ tsk ingefær
lidt olie
vand fra 1 dåse ananas
små ananasstykker - ca. halvdelen af en dåse
5 spsk lageredikke
3 spsk sukker
½ hønseboullionterning


Hvidløg og ingefær svitses i olien. Tomatpure og ananasvand tilsættes. Edikke og sukker tilsættes og saucen simrer i et par minutter - smages til med salt, sukker og edikke - den skal både være sur og sød. Tilsidst tilsættes ananasstykkerne.

2 kommentarer:

  1. Mums! Tak for en rigt lækker opskrift! Jeg brugte den godt nok som marinade (og blendede ananasstykkerne), og det fungerede bare perfekt!:)
    Rigtig god weekend!

    SvarSlet
  2. God ide at bruge den som marinade - det lyder rigtig lækkert :-) også gid weekend her fra!!!

    Hilsen Olga

    SvarSlet