søndag den 16. januar 2011

Tunmousse

Forret til 4 eller frokost til 2

2 dåser tun i vand
3 blade husblas
3 dl creme fraiche 18% eller 38%, hvis det skal være ekstra godt!
1 tsk citronsaft
1/4 cayennepeber
1 tsk groft salt

Dræn tunen for vand og kom den i en skål og findel den med en gaffel. Læg husblas i koldt vand i ca. 5 min. Vend creme fraiche, citronsaft, cayennepeber og salt i tunen. Tag husblasen med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i et vandbad. Rør en skefuld tunblanding i husblasen og vend den afkølede husblas i resten af tunblandingen. Inden blandingen hældes i en stor skål smages den til. Stil tunmoussen tildækket i køleskab i mindst 5 timer.

Serveres med brød, kapers og brøndkarse til.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar