tirsdag den 5. april 2016

Ruller til forret

I weekenden lavede jeg de her super dejlige ruller til forret - de smagte fantastisk og de så også rigtig flotte ud....

Jeg lavede fire forskellige slags:

Grillet squash med artiskokpesto
Agurk med hellefisk og flødeostecreme
Agurk med laksecreme
Gulerod med ørredcreme









5 kommentarer:

  1. Det ser vildt lækkert ud, men det ser også meget tidskrævende ud. Kh Bente

    SvarSlet
  2. Hej Bente - jeg synes nu ikke at det tog særlig lang tid, men det er jo selvfølgelig også et spørgsmål om rutine og hvad man er vant til at lave.
    Man kan sagtens lave cremerne dagen før og derved dele processen op i flere steps, så det ikke kommer til at virke uoverskueligt. Sguashskiverne kan også skæres og grilles dagen før.

    Man kan jo også vælge kun at lave to varianter til at starte med ;-)

    SvarSlet
  3. Det skal helt klart også prøves uanset hvor lang tid det tager �� tak for inspirationen ��

    SvarSlet
  4. Hilsen Bente ;-)

    SvarSlet
  5. velbekomme - du bliver helt sikkert glad for resultatet af dine anstrengelser:-)

    SvarSlet