torsdag den 15. maj 2014

Oksekødsfrikadeller med tomat og feta i ovn

Forleden ville jeg lave et alternativ til almindelige frikadeller og oksekødboller - det blev til de her oksekødsfrikadeller, som smagte rigtig godt...

500 g hakket oksekød
½ dåse flåede og hakkede tomater
2 æg
100 g feta i små tern
1 stor håndfuld frisk basilikum hakket i mindre stykker
1 lille løg i små tern
1 fed hvidløg
salt og peber

Alle ingredienserne røres sammen til en lin fars.

Formes som frikadeller og sættes på en bageplade med bagepapir.

Bages i en varm ovn i 25 minutter ved 200 grader.

Et virkelig dejligt alternativ til almindelige frikadeller.....

Jeg serverede en bulgursalt med bagte grøntsager til.... mums.....



2 kommentarer:

  1. Har prøvet med mager oksekød - skal der hverken mel ell. havregryn i? Frikadellerne svandt til 1/2 størrelse og svømmede i egen væske.

    SvarSlet
    Svar
    1. jeg havde ikke mel eller gryn i og det gik fint - men man kan jo altid komme det i hvis man synes at det mangler...

      Slet