søndag den 18. maj 2014

Bønnesalat med lynstegt oksekød

En dejlig nem, hurtig og sund aftensmad.....eller frokost....

Til 4 personer
200 g grønne bønner - frosne eller friske
6 store cocktailtomater
1 lille rødløg i tern
1½ dl edamamebønner
 2 spsk rapsolie
1 spsk balsamico eddike
1½ dl kogte belugalinser
salt og peber

4 bøffer af 150 g - det kan bare være en af de billige udskæringer, da kødet skal skæres i tynde skiver

Marinade til kød:
1 tsk balsamico edddike
1 spsk soya
1 spsk sød chilisauce
2 fed hvidløg
½ tsk stødt ingefær
½ spsk rapsolie
salt og peber

Skær bøfferne i tynde skiver.

Bland alle ingredienserne til marinaden og lad kødet trække i marinaden i 1 times tid.

Blancher bønnerne og hæld koldt vand over så de bliver hurtigt kolde.

Skær tomaterne i mindre både.

Bland tomater, bønner, edamambønner, løg og belugalinser.

Hæld balsamico og rapsolie over og drys med salt og peber - bland godt.

Steg kødet et par minutter på hver side på en pande og server til salaten.






Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar