tirsdag den 9. april 2013

Grillspyd

En af yndlingsretterne når der skal grilles, er grillspyd. Der er ikke noget mere sommerligt end nogle gode spyd, nye kartofler tzaziki, grillede majs og en dejlig salat.

Du skal bruge:
10 træsspyd
300 g svinekød i store tern - gerne mørbrad
300 g kyllinge filet i store tern
300 g oksekød i store tern
et par pølser skåret i passende stykker
2 løg skåret i både
2 røde peberfrugter skåret i store stykker

- kun fantasien sætter grænser for hvad der ellers kan sættes på spyddet - champignon, tomater, sgush, bacon, majs osv....

Træspyddende sættes i vand i minimum en time før spyddene skal laves - det forhindrer at der går ild i dem ved grilning.

Kød og grøntsagsstykkerne sættes skiftevis på spyddende, som enten smøres med lidt olie og drysses med salt og peber eller også marieneres, hver enkelt slags kød i forskellige marinader inden de sættes på spyddende.

Spyddende grilles til de er gyldne og kødet er færdigt.

En fantastisk sommerspise......















4 kommentarer:

  1. Den prøver jeg i aften :-)
    Lyder rigtig lækker

    SvarSlet
  2. God ide- håber de blev fantastiske;-)

    Hilsen Olga

    SvarSlet
  3. Hej.

    Den salat der er billede af ser rigtig lækker ud.

    Hvad består den af? :-))

    SvarSlet
  4. Åh jeg kan ikke huske det - men ud fra billedet ser det ud som om det er tomater, avocado, rødløg og mozarella med frisk basilikum på toppen.

    Hilsen Olga

    SvarSlet