tirsdag den 2. oktober 2012

Pasta med kylling i pesto

En af de hurtige lækre weekendretter, der ikke tager så lang tid at lave - og smager fantastisk!

500 g kyllingeinderfilet
friskkværnet peber
½ portion pesto
2½ dl fløde
1 stort rødløg
½ hønseboullionterning
parmesan i flager
cherrytomater i halve
frisk pasta
pesto

Kyllingeinderfiletterne lægges i et smurt ildfast fad og krydres med peber.

Der smøres med pesto på begge side,r så de er helt dækket.

Rødløget skæres i både og lægges mellem kyllingefiletterne.

Fløden hældes over og boullionterningen smuldres og drysses ned i fløden.

Flager af parmesan lægges over kyllingen.

Retten bages i oven i ca. 25 minutter til den er gylden og kyllingen er gennemstegt.

Serveres med kogt frisk pasta, pesto revet parmesanost og friske cherrytomater.








1 kommentar:

  1. Lækker opskrift!
    Man kan altid stole på en kok, der er godt i stand :-)

    SvarSlet