En af de hurtige lækre weekendretter, der ikke tager så lang tid at lave - og smager fantastisk!
500 g kyllingeinderfilet
friskkværnet peber
½ portion pesto
2½ dl fløde
1 stort rødløg
½ hønseboullionterning
parmesan i flager
cherrytomater i halve
frisk pasta
pesto
Kyllingeinderfiletterne lægges i et smurt ildfast fad og krydres med peber.
Der smøres med pesto på begge side,r så de er helt dækket.
Rødløget skæres i både og lægges mellem kyllingefiletterne.
Fløden hældes over og boullionterningen smuldres og drysses ned i fløden.
Flager af parmesan lægges over kyllingen.
Retten bages i oven i ca. 25 minutter til den er gylden og kyllingen er gennemstegt.
Serveres med kogt frisk pasta, pesto revet parmesanost og friske cherrytomater.
Lækker opskrift!
SvarSletMan kan altid stole på en kok, der er godt i stand :-)