fredag den 9. november 2012

Kaffebiscotti

Til 70 års fødselsdagen lavede jeg også de her biscottier.

Ca. 40 stk

50 g mandler
30 g pistacienødder
125 g mel
1 sammenpiske æg
1 knivspids bagepulver
125 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 knivspids salt
1 spsk frysetørret kaffe
50 g mørk chokolade

Varm ovnen op til 190 grader.

Rist mandler og pistaciekerner på bagepapir til de er let gyldne.Hak nødderne groft.

Læg melet i en skål og tilsæt æg,bagepulver sukker, vanille,salt og kaffe.

Ælt dejen til den har en blød konsistens.

Hak chokoladen og alt den hakkede chokolade og nødderne i dejen.

Del dejen i 4 stykker og rul dem til en pølse.

 Bag dem i ovnen på bagepapir i 15 minutter.

Tag dem ud af ovnen og skær dem over diagonalt i stykker på 1 cm.

Bag dem yderligere i ca. 25 minutter til de er brune - vend dem evt. på bagepladen når de er halvvejs.

Opbevares i tætsluttende dåse.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar