Til 70 års fødselsdagen lavede jeg også de her biscottier.
Ca. 40 stk
50 g mandler
30 g pistacienødder
125 g mel
1 sammenpiske æg
1 knivspids bagepulver
125 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 knivspids salt
1 spsk frysetørret kaffe
50 g mørk chokolade
Varm ovnen op til 190 grader.
Rist mandler og pistaciekerner på bagepapir til de er let gyldne.Hak nødderne groft.
Læg melet i en skål og tilsæt æg,bagepulver sukker, vanille,salt og kaffe.
Ælt dejen til den har en blød konsistens.
Hak chokoladen og alt den hakkede chokolade og nødderne i dejen.
Del dejen i 4 stykker og rul dem til en pølse.
Bag dem i ovnen på bagepapir i 15 minutter.
Tag dem ud af ovnen og skær dem over diagonalt i stykker på 1 cm.
Bag dem yderligere i ca. 25 minutter til de er brune - vend dem evt. på bagepladen når de er halvvejs.
Opbevares i tætsluttende dåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar