I sidste uge lavede jeg de her fantastiske træstammer- prøv dem, man bliver så glad........
I forhold til mængder er det svært at sige hvor meget der skal til, da det jo er forskelligt, hvad man har af kageresester, så jeg kommer lige med nogle hints og så gælder det bare om at prøve sig frem indtil man har den rigtige smag.
Jeg brugte:
10 chokolademuffins
½ glas hindbærsyltetøj
6 spsk kakao
3 tsk Stroh Rom
Marcipan
mørk smeltet chokolade
Det hele (undtagen marcipan og chokolade) æltes sammen til en ensartet klistret masse - men det skal slippe fingrene let = romkugle dej...
Jeg brugte min røremaskine til at ælte det sammen.
Massen hviler i køleskabet i en halv time inden brug.
Rul romkugledejen til nogle lange stænger med en diameter på ca. 2 cm.
Rul marcipanen tyndt ud i nogle lange plader der matcher længden på romkuglestængerne.
Læg Romkuglestængerne på marcipanen og rul marcipanen om stængerne.
Skær træstammerne i passende længder og dyp enderne i smeltet chokolade - uhhmm, de var virkelig gode!
Hej Olga.Hvor har du lavet din blog?
SvarSletDen er lavet på blogspot :-)
SvarSletHilsen Olga
Har lige lavet dem. Så lækre, tak for opskriften �� Clara
SvarSletVelbekomme :-)
Slet