tirsdag den 16. oktober 2012

Butterdejsstænger med skinke

Forleden lavede jeg de klassiske butterdejsstænger med skinke - uhmm de smager altså godt og hvor var det længe siden jeg sidst havde fået dem......og jeg lavede så dobbelt portion!


250 gr. champignon
1 pk. skinkekød i strimler
1 bakke flødeost - jeg brugte pikantost
1 spsk. fransk sennep
1 lille løg i tern
frisk kværnet peber
lidt revet ost
1 æg

Skyl og skær champignonerne i tern. 

I en skål blandes skinke, flødeost, sennep, peber og champignontern.

Butterdejen lægges ud til en dejplade på ca.25x35 cm.

Fyldet fordeles ned over midten af firkanten.

Skær siderne skrå, nedad i strimler, et lille stykke fra fyldet og ud. Men endelig ikke skær dem af. Enderne lægges først ind over og så foldes strimlerne ind over fyldet skiftevis fra højre og venstre.





Pensles med sammenpisket æg.

Server en god salat til.

Skinkestængerne smager også godt kolde dagen efter.






5 kommentarer:

  1. Bages hvor længe og på hvor mange grader?

    SvarSlet
  2. Bages ved 200 grader i ca. 25 minutter til stængerne er gyldne.

    Hilsen Olga

    SvarSlet
  3. Hej Olga. Jeg er lige ved at skal lave disse butterdejsstænger til en konfirmation. Kan de fryses, og varmes op i ovnen bagefter? Mvh. Berit

    SvarSlet
    Svar
    1. Det vil jeg mene at de kan, men jeg har ikke selv prøvet det.

      Holsen Olga

      Slet