250 gr. champignon
1 pk. skinkekød i strimler
1 bakke flødeost - jeg brugte pikantost
1 spsk. fransk sennep
1 lille løg i tern
frisk kværnet peber
lidt revet ost
1 æg
Skyl og skær champignonerne i tern.
I en skål blandes skinke, flødeost, sennep, peber og champignontern.
Butterdejen lægges ud til en dejplade på ca.25x35 cm.
Fyldet fordeles ned over midten af firkanten.
Skær siderne skrå, nedad i strimler, et lille stykke fra fyldet og ud. Men endelig ikke skær dem af. Enderne lægges først ind over og så foldes strimlerne ind over fyldet skiftevis fra højre og venstre.
Server en god salat til.
Skinkestængerne smager også godt kolde dagen efter.
Bages hvor længe og på hvor mange grader?
SvarSletBages ved 200 grader i ca. 25 minutter til stængerne er gyldne.
SvarSletHilsen Olga
ok
SvarSletHej Olga. Jeg er lige ved at skal lave disse butterdejsstænger til en konfirmation. Kan de fryses, og varmes op i ovnen bagefter? Mvh. Berit
SvarSletDet vil jeg mene at de kan, men jeg har ikke selv prøvet det.
SletHolsen Olga
Hvor mange stænger er der til i opskriften ??
SvarSlet