mandag den 11. juni 2012

Marineret grillet svinemørbrad

Selvom sommeren lader vente på sig og temepraturene ikke er de bedste kan man jo godt prøve at få lidt sommer alligevel. Så vi grillede en mørbad og serverede dejlige nye kartofler til - det belv til smagen af sommer, men hvis vi havde kunnet sidde ud epå terrassen havde det været fuldendt!

til 5 personer
2 svinemørbrad - afhænger selvfølgelig af størrelsen

marinade
2 spsk rapsolie
½ spsk citronsaft
1 tsk honning
1 lille håndfuld fridke krydderurter - jeg brugte timian, oregano, salvie og citronmelisse
1 spsk sennep
salt og peber

ingredienserne til marinaden røres sammen.

Mørbraden pudses af og lægges i en pose og marinaden tilsættes.

Trækker i minimum 1 time men også gerne flere timer eller natten over.

Grilles på en god varm grill under låg i ca 25 minutter til den er svagt rosa inden i  - den må endelig ikke steges hård, så er den ikke værd at spise.

Jeg serverede nye karofler og bønne/tomatsalat til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar