mandag den 11. juni 2012

Rissalat med mango, avocado og marinerede tigerrejer

Den her ret lavede jeg til aftensmad - ej hvor var den dejlig  - både let og frisk og mættende.

500 g tigerrejer

marinade:
1 spsk sød chilisauce
2 fed hvidløg
½ spsk olie
saft af en lime
salt og peber

1 mango i tern
2 avocadoer i tern
2 røde snackpebre i tern
saft fra ½ lime
1 tsk honning

kogte ris

Tigerrejerne marineres i marinaden i minimum en time - men gerne natten over.

Mango, avocado og snakpebre blandes i en skål. Limesaft og honningen blandes og hældes over mangoblandingen.

Tigerrejerne steges på panden i marinaden - ca 1 minut på hver side til de er blevet lyserøde - de skal ikke ligge for længe over varmen, så bliver de hårde og gummiagtige.

Retten serveres med ris.

Man kan evt. lave en creme fraichedressing med dild til - men det kan sagtens undværes.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar