Den her ret lavede jeg til aftensmad - ej hvor var den dejlig - både let og frisk og mættende.
500 g tigerrejer
marinade:
1 spsk sød chilisauce
2 fed hvidløg
½ spsk olie
saft af en lime
salt og peber
1 mango i tern
2 avocadoer i tern
2 røde snackpebre i tern
saft fra ½ lime
1 tsk honning
kogte ris
Tigerrejerne marineres i marinaden i minimum en time - men gerne natten over.
Mango, avocado og snakpebre blandes i en skål. Limesaft og honningen blandes og hældes over mangoblandingen.
Tigerrejerne steges på panden i marinaden - ca 1 minut på hver side til de er blevet lyserøde - de skal ikke ligge for længe over varmen, så bliver de hårde og gummiagtige.
Retten serveres med ris.
Man kan evt. lave en creme fraichedressing med dild til - men det kan sagtens undværes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar