Jeg brugte:
tigerrejer (forkogte) - 6-7 stk pr person
marinade:
saften fra 1 lime
1 spsk sød chilisauce
2 fed hvidløg
salt og peber
1 mango i tern
basilikum blade
citronmelisse
Limesaft
lidt honning
2 avocadoer
1 lille rødløg i tern
1 lille fed hvidløg
limesaft
salt
Tigerrejerne lægges í marinaden - gerne dagen før.
Mangoen skæres i tern og blandes med basilikumblade og citronmelisse. Limesaften og honningen blandes og hældes over mangoblandingen.
Avocadoen blendes med limesaft og salt. Når den er helt glat og cremet røres de finthakkede rødløg i.
Ved servering lægges 1 par spiseskeer mangoblanding i bunden, derpå 6 - 7 rejer, så avocadocreme og tilsidst mangoblanding igen.
Utrolig dejlig frisk og dejlig rejecocktail!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar