søndag den 11. marts 2012

Marinerede champignon

Marinerede champignoner er fantastik tilbehør til mange forskellige ting - eller som et ekstra tilskud til salaten. Igår serverede jeg dem til en culottesteg.

250 g brune champignoner
en dusk bredbladet persille
2 spsk olie
1 spsk rosmarinedikke
1 lille fed hvidløg
½ tsk honning
salt og peber

Champignonerne skylles og skæres i skiver - brug evt. en æggedeler.

Persillen skylles og klippes i mindre stykker.

Ingredienserne til dressingen blandes sammen og hældes over champignonerne, der er blandet med persillen.

Trækker i minimum en halv time.


2 kommentarer:

  1. Har netop opdaget din blog, og er blevet SÅ inspireret til at prøve næsten alle dine opskrifter. Tusind tak for at lave denne blog!!!!!

    Ang. denne opskrift med champignoner.... Skal de så spises rå?
    Hvor længe må de trække? Jeg er nemlig på jagt efter en masse småretter, som kan laves i god tid - evt. om morgenen.

    Igen TAK for inspiration, fortsæt endelig;-)

    SvarSlet
  2. Hej!

    Tak fordi du kan lide min blog - det er altid dejligt at få ros!

    Champignonerne kan sagtens laves dagen før og ja de spises rå - de smager næsten helt nøddeagtigt når de er rå...

    God fornøjelse med retterne ;-)

    Hilsen Olga

    SvarSlet