fredag den 9. marts 2012

Liebster Blog AwardJeg har været så heldig at modtage en blog award fra Frøken happiness - min første award, så det er jo bare skønt - tusinde tak for det ;-), det er en sjov ide, så selvfølgelig vil jeg være med!

Her er lidt om awarden:
Liebster er tysk og ifølge Google translater betyder liebster foretrukne.
Denne award gives til bloggere med under 100 faste læsere og hvis du modtager den og ønsker at deltage skal du gøre følgende:

  • Takke giveren ved at linke tilbage til dennes blog.
  • Udgive din egen top 5 over bloggere, der har under 100 faste læsere.
  • Sende din top 5 en mail eller en kommetar, hvori du "giver" dem award'en.
  • Selvfølgelg vise award'en på din blog :-)
Dette er hyggelig lige gimmick, som er med til at anderkende andres blogs ved at sprede budskabet om deres eksistens.
Jeg håber, at du vil lege med :-)Min top 5:

1 kommentar:

  1. Kære Olga. Mange tak for din award! Jeg må desværre takke nej og lade den gå videre til en anden blogger; jeg har modtaget lignende awards tidligere, som jeg grundet tidspres har valgt at at springe over. Ideen er rigtig fin og jeg er glad for din tilkendegivelse - tiden er der bare ikke til lige at følge op og sende awarden videre.
    Bedste hilsner fra Nina/Kunster på køkkenbordet

    SvarSlet