søndag den 18. marts 2012

kylling i svøb

En dejlig nem aftensmad...

500 g kyllingeinderfilet
1 pakke bacon i skiver
100 pikantost
salt og peber

Kartofler efter behov

Kyllingeinderfileterne krydres let med salt og peber.

Baconskiverne deles i halve.

Det enkelte baconstykke smøres med lidt pikantost og vikles om kyllingeinderfileten..

Kyllingestykkerne lægges i en smurt bradepande.

Kartoflerne skylles og skæres i halve og koges i ca 10 minutter - evt. imens kyllingestykkerne svøbes.

De halvfærdige kartofler lægges mellem kyllingestykkerne og krydres med salt - evt. hvidløgssalt.

Bradepanden sættes i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter til baconen er sprød og kartoflerne gyldne.- Jeg bruger varmluft med grill.

Til kyllingen serverede jeg en spidskålssalat.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar